A Real Madrid futballcsapata egy izgalmas új partnerséget jelentett be, amely tovább bővíti már így is impozáns szponzori portfólióját.

A klub a jövőben az Ouro fintech céggel fog együttműködni, ami a férfi és női csapatok számára exkluzív előfizetéses, betéti és hitelkártya szponzorként szolgál majd. Ez az együttműködés a klubhűséget ötvözi az innovatív pénzügyi megoldásokkal, ezzel kínálva különleges lehetőségeket mindkét fél számára.

A Real Madrid egy új piac meghódítására készül

Sokak számára lehet meglepő az április 24-i bejelentés, hiszen eddig ritkán láthattunk hasonló együttműködést sportcsapatok és fintech vállalatok között. Ez a szponzorációs egyezmény azonban több mint egyszerű marketing, egy mélyebb partnerség kibontakozását ígéri.

A szerződés részeként a Real Madrid focirajongóinak szánt digitális banki termékeket fejlesztenek ki. Az Ouro ezzel a férfi és női csapatok kizárólagos pénzügyi partnere lesz. Az új termékek, többek között a Real Madrid márkanévvel ellátott bankkártyák, olyan kulcsfontosságú piacokon kerülnek bevezetésre, mint Portugália, Franciaország, Brazília, az Egyesült Államok és az Egyesült Arab Emírségek.

Az említett régiókban az Ouro a saját márkás termékeit a Real Madrid márkával és a Madridista hűségprogrammal integrálva kínálja. A fintech vállalat a csapatmárkával jelölt Netspend és X World Wallet termékeit is bevezeti, amelyek közül az első a bank nélküli fogyasztókra fókuszál, míg a második egy több valutában használható digitális pénztárca.

Rendhagyó együttműködés rendkívüli előnyökkel

Ez az elsőre szokatlan partnerség óriási lehetőségeket rejt mindkét fél számára. A fejlődő fogyasztói igények és az egyre inkább testreszabott pénzügyi termékek iránti igény révén a szurkolói kártyák különleges élményt nyújtanak. A klub címerével vagy játékosokkal díszített kártyák többek mint egyszerű pénzügyi eszközök, identitást adnak és az összetartozás érzetét erősítik.

A Real Madrid profitál az Ouro pénzügyi technológiáinak elérhetőségéből, lehetővé téve számára, hogy új termékeket és szolgáltatásokat kínáljon rajongóinak. Ez a hagyományos szponzori társuláson túlmutató új együttműködés bevételi forrásokkal bővíti a klub bevételeit. Az Ouro cserébe hozzáfér egy hűséges és nagyszámú rajongótáborhoz, jelentősen növelve ezzel a márka láthatóságát. A rajongók érzelmi elköteleződése elősegíti a márkahűséget, így a cég kevesebb ügyfélvesztéssel számolhat.

(Forrás: Fintech.hu)

(Címlapkép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?