Gondolkodik az USA-ban való terjeszkedésről? A Hungarian Summit 2023-on minden fontos információt megtudhat az amerikai piacralépésről!

Június 8-án Budapesten megrendezésre kerül a Hungarian Summit 2023 konferencia, melynek célja, hogy támogassa a magyar vállalatokat és oktatási intézményeket az amerikai kapcsolatok kiépítésében és a tengerentúli piacra való belépésben. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt a hazai fintech szektor képviselőinek a kapcsolatépítésre.

Az amerikai piacralépés sok vállalkozó álma, azonban a hosszú és kihívásokkal teli folyamat sokakat elbizonytalanít. A Hungarian Summit 2023 segítséget nyújt ebben a folyamatban a hazai vállalatoknak és oktatási intézményeknek. A konferencia középpontjában az amerikai piacra való belépés áll. A résztvevők olyan előadóktól hallhatnak majd, akik bemutatják a piacra való belépéssel kapcsolatos ismereteket, bevált gyakorlatokat és stratégiákat. Emellett a rendezvény lehetőséget nyújt befektetőkkel és amerikai vállalatok képviselőivel való kapcsolatépítésre is.

A konferencián szerepelnek majd olyan jelentős amerikai személyiségek is, mint a floridai Daytona Beach polgármestere, a Team Volusia gazdaságfejlesztéssel foglalkozó vállalat ügyvezető igazgatója, valamint három korábbi amerikai nagykövete Magyarországnak. Továbbá több mint 50 szakértőtől lehet majd információkat szerezni üzleti, oktatási és kulturális témákban. Az esemény a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kerül megrendezésre.

Az Egyesült Államok a világ legnagyobb fintech piacával rendelkezik. Az országban megtalálhatóak a legfejlettebb pénzügyi piacok, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a fintech vállalkozásoknak a terjeszkedésre és növekedésre. 2021-ben több mint 8000 fintech startup működött az Egyesült Államokban, és a világ tíz legnagyobb fintech vállalatának felét az USA-ban találhatjuk.

Az amerikai szabályozási rendszer is nagyon előnyös a fintech vállalkozások számára, és számos kockázati tőkealap specializálódott kifejezetten a fintech cégek támogatására. Emellett az ország pénzügyi iparának nemzetközi elismertsége is vonzóvá teszi az amerikai piacot a fintech cégek számára. További információkat a Hungarian Summit 2023-ról és a jegyvásárlással kapcsolatos részletekről az alábbi oldalon találhat.

(Forrás: Fintech.hu, Hungarian Summit, Mordor Intelligence, CFTE)

(Címlapkép: Hungarian Summit)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?