A Yonder és a Smart Pensions két kézzel ragadja meg a jövőt, és forradalmasítja a brit munkavállalók külföldi nyugdíjjárulékainak kezelését.

Új korszak kezdődik a nyugdíjakkal kapcsolatos ügyintézésben. A Yonder és Smart Pensions szövetséget kötnek, hogy leegyszerűsítsék a brit munkavállalók külföldi nyugdíjjárulékait.

A Yonder egy igazi ász ezen a területen, széleskörű automatizációval könnyíti meg a munkáltatók és alkalmazottak életét. Nem csupán egyszerűsíti, de egy alkalmazáson keresztül teszi teljesen átláthatóvá az összes juttatást.

A Smart Pensions pedig a technológiai zseni a párosban. Digitális megoldásaival gyorsítja fel és korszerűsíti a nyugdíjjal kapcsolatos procedúrákat. Akár egy kis manufaktúra vagy egy multinacionális vállalat, a Smart Pensions mindenkinek a szolgálatában áll.

A közös projektjük eredménye? Egy szolgáltatás, amellyel a külföldön működő vállalkozások könnyedén, és még brit bankszámla nélkül is kezelhetik a brit munkavállalók nyugdíját. Úgy tűnik, hogy ez az együttműködés nem csak egy újabb szövetség. Ez a nyugdíjakkal kapcsolatos jövő.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?