Az OTP Bank által üzemeltetett fizz.hu e-kereskedelmi platform megkezdte működését.

Már 2023 júliusában közzétette az OTP, hogy elindítják a fizz.hu-t azzal a céllal, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb webshopja legyen. A platform belső próbaüzemben már tavaly nyár óta működött, és a Forbes márciusban tette közzé először, hogy a weboldal a nagyközönség számára is hozzáférhetővé vált. Az indulásról szóló hivatalos közleményt azonban csak április 3-án adta ki a fizz.

“A fizz.hu útjára indult, te pedig az elsők között tapasztalhatod meg, milyen egy új szintre emelt vásárlás élménye!” – hirdeti a fizz.hu a LinkedIn oldalán közzétett bejegyzésében. Hangsúlyozzák, hogy céljuk egy megbízható és sima vásárlási folyamat biztosítása a vevők számára. Az oldal továbbfejlesztése folyamatban van, és arra buzdítják az ügyfeleket, hogy osszák meg velük visszajelzéseiket és javaslataikat, hiszen nyitottak minden észrevételre.

Jelenleg csak házhozszállítás lehetséges a weboldalról történő rendeléskor, de a weboldal információi szerint többféle csomagszállítási lehetőségen is dolgoznak. Termékpalettájuk rendkívül széleskörű, versenyképes a legnagyobb magyar online kereskedelmi felületekkel.

Az oldal aktiválása egy kuponakcióval indult, ahol a vásárlók 40 ezer forintos vásárlás esetén négyezer forint értékű kupont kaphatnak. Az akció igénybevételéhez regisztrálni kell a fizz.hu-n és fel kell iratkozni a hírlevelükre.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: fizz.hu)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?