A Chase most Németországot veszi célba, amely a második állomása lesz a grandiózus európai terjeszkedésüknek.

Európa felkészülhet, mert a pénzügyi titán, a JPMorgan folytatja térhódítását. A Chase, a banki óriás digitális bankja, most Németországot veszi célkeresztbe, amely a második állomása a JPMorgan grandiózus európai tervének. A nagy ambíciók hajtotta terjeszkedés célja, hogy a Chase név elterjedjen az egész kontinensen.

Mióta a Chase 2021-ben berobbant az Egyesült Királyság piacára, az ügyfelek száma szárnyal, és már több mint 1,6 millió embert szolgál ki. Csak tavaly május óta a Chase ügyfélkörét sikerült megháromszorozniuk, és a betétállományukat pedig a kétszeresére duzzasztani. Az eredeti 10 milliárd dolláros betétállomány lenyűgöző módon 19 milliárd dollárra nőtt. Mindezt a Chase digitális bankján keresztül naponta több mint egymillió tranzakciót kezelve érte el.

A Chase sikerének titka? Egy csipetnyi felhasználóbarát digitális élmény, egy jó adag prémium színvonalú ügyfélszolgálat és az ismerős Chase név. A név, ami mint egy jól működő vonzóerő húzza be az ügyfeleket. A bank nemrégiben megszerezte a legjobb brit bank, a legjobb folyószámla és a legjobb megtakarítási számla díját a 2023-as British Bank Awards-on. Az App Store-ban és a Google Play Store-ban is lenyűgöző értékeléseket kapott, 4.9-es és 4.7-es értékelést, míg a Trustpiloton 4.1-es értékelést szerzett.

Februártól kezdődően, a Chase és annak vagyonkezelő leányvállalata, a Nutmeg, összekapcsolták szolgáltatásaikat. Lehetővé téve ügyfeleik számára, hogy befektetési számláikat a Chase alkalmazáson keresztül láthassák. Ráadásul az új ügyfelek most már a Chase alkalmazás segítségével regisztrálhatnak a Nutmegnél.

„Mindig is világos volt számunkra, hogy nem csak az Egyesült Királyságban, hanem Németországban és más európai országokban is be szeretnénk vezetni a Chase-t.” – szögezte le Jamie Dimon, a JPMorgan vezérigazgatója.

Bár a Chase németországi bemutatkozásának pontos időpontját a JPMorgan még nem jelentette be, az biztos, hogy a banki óriás meg fogja rengetni az európai pénzügyi szférát.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?