Unalmasak az otthon töltött esték? Elfogyott minden érdekes sorozat és nem jönnek az új részek? Startup és fintech eseménykörkép a hétre.

Unalmasak az otthon töltött esték? Elfogyott minden érdekes sorozat és nem jönnek az új részek? Startup és fintech eseménykörkép a hétre.

fintecha

Blockchain nélül a nap sem kel már fel mostanában. Ma este ennek megfelelően lesz egy blockchaines rendezvénye a Schönherz Zoltán Kollégiumnak. Az előadók listája impozáns, de nem ijesztő: az is elmehet, aki tényleg csak ismerkedni akar a témával. A rendezvény eleve az alapfogalmak tisztázásával indul, hogy aztán még legyen később egy ICO és kriptovaluta fejtágítás is.

Időpont: március 27. este héttől
Helyszín: Schönherz Kollégium
Facebook esemény.

Kétnapos startupkonferenciát tart a Think.bdpst, amire már lezárult a jelentkezési lehetőség. Viszont a mellette tartott startupversenyre még be lehet ülni. Az esemény azért ígérkezik tanulságosnak mert olyan régen a piacon lévő cégek nevei is feltűnnek a listán mint a Rendi vagy a Stringbike. Az okos pedig közismerten a más hibájából próbál tanulni.

Időpont: március 29. reggel kilenctől este nyolcig
Helyszín: Várkert Bazár
Facebook esemény.

A fókuszáltan fintechesebb eseményt keresőknek a Google Developers Launchpad esemény szól, ami a Google Grundon tartatik ugyanazon az estén. Az MKB Fintechlab által szervezett eseményen a szabályozó hatóság és a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértői is jelen lesznek, de lényegesebb talán, hogy nemzetközi startupszakértők is mentorálják majd a jelen lévő csoportokat.

Időpont: márcous 29. délután kettőtől este hétig
Helyszín: Google Grund
Facebook esemény.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?