Szakértő partnereink segítenek kipróbálni, hogyan lehet bitcoint és ethereumot váltani.

Szakértő partnereink segítenek kipróbálni, hogyan lehet bitcoint és ethereumot váltani.

Az elmúlt ötvenegy évben – igen, tavaly ünnepelte fél évszázados évfordulóját! – mindenki megszokta a bankautomatákat. Nagy meglepetéseket nem is okoznak ezek az eszközök, bár egyre többet tudnak. November 13-án megrendezett konferenciánkon azonban olyan gépet lehet megtekinteni és kipróbálni, amely még nem számít mindennaposnak: egy kriptopénzes automatát.

A fenti képen is látható Generalbytes által gyártott BatmTwo automatával barátkozhatnak a konferenciára látogatók. A gépből bitcoint, litecoint és ethereumot lehet vásárolni készpénzért. Tekintve, hogy a a kriptovaluták árfolyama az év elején sokat esett, de az árfolyam, amin stabilizálódtak sem túl alacsony, érdemes készpénzzel készülni. Vagy persze kilátogatni a konferencia helyszínétől két sarokra lévő hagyományos bankautomatához.

Megnézem a Fintechradar Konferencia 3.0 programját

Az automatát partnerünk, a Coincash helyezi üzembe, sőt

azzal is támogatja a konferenciára látogatókat, hogy a helyszínen pénzt váltóknak kedvezményesen, a jutalékukból 75 százalékot elengedve váltanak kriptovalutát.

És mivel a bitcoint vagy az ethereumot nem lehet zsebre vágni, nyereményjáték is lesz, amelyen kriptopénz tárolására alkalmas cold storage eszközöket lehet nyerni.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?