Április 17-én a Matild Palotában a pénzügyi technológia és a mesterséges intelligencia (MI) területei találkoznak.

Az eseményen két konferencia, az eFinance & FIN/TECH Festival és az AI Business Forum Hungary keretében a hazai fintech és MI szektorok vezető szereplői lépnek színre. Izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések várhatóak, lehetőséget adva a résztvevőknek a két terület megismerésére.

Az eFinance & FIN/TECH Festival elsősorban a bankok és pénzintézetek digitális kihívásaira és lehetőségeire összpontosít, míg az AI Business Forumon más gazdasági szereplők, különösen a gyártócégek MI-alapú megoldásaira helyezik a hangsúlyt. Az esemény résztvevői így egyszerre kapnak betekintést a fintech, a digitális pénzügyek és a mesterséges intelligencia világába. A konferencia lehetőséget nyújt a két szektor közötti kapcsolatok építésére, feltérképezésére és megértésére is.

A konferenciára olyan neves előadókat hívtak meg, mint Szombati Anikó, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációs vezetője, Kaszás Zoltán, az OTP Bank ügyvezető igazgatója és Frisch Tamás, a Hewlett Packard Enterprise vezető tanácsadója.

Az eseményt a Hungarian Business Awards ünnepélyes díjátadója és személyes beszélgetések zárják. Ennek keretében a résztvevők mélyebben megismerhetik egymást és a szakma kiemelkedő képviselőit.

A jegyek az alábbi linken elérhetőek.

(Forrás: Fintech.hu)

(Címlapkép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?