Egy merész, a fintech szcénát felrázó lépéssel a Mesh Payments terjeszkedik. Céljuk, hogy támogassák az Európában, az Egyesült Királyságban és Ázsiában működő globális multinacionális vállalatokat. Ez

Egy merész, a fintech szcénát felrázó lépéssel a Mesh Payments terjeszkedik. Céljuk, hogy támogassák az Európában, az Egyesült Királyságban és Ázsiában működő globális multinacionális vállalatokat. Ez az intenzív terjeszkedés egy olyan időszakban történik, amikor a vállalat fizetési volumene és bevételei megháromszorozódtak 2022 első félévéhez képest.

A középvállalatok és nagyvállalatok kiszolgálásának innovatív megközelítéséről ismert Mesh egy olyan fájdalmas pont megoldását tűzte ki célul, amellyel a vállalatok a távoli munkaerők és a több egységet érintő kiadások kezelése során találkoznak. A helyi pénznemekben történő tranzakciók támogatásával a Mesh célja, hogy a vállalkozások számára gördülékenyebbé és hatékonyabbá tegye a globális műveleteket.
A terjeszkedés során a cég folyamatosan új ügyfeleket szerződtet, köztük egy meg nem nevezett Fortune 100 vállalatot. Az európai, brit és ázsiai piacra való belépéssel a Mesh nem csak új vizeket tesztel – egyenesen fejest ugrik a mély vízbe!
A Mesh társalapítója és vezérigazgatója, Oded Zehavi őszintén elárulta a vállalat ambiciózus terveit a jövőre nézve. „Azt mondta, hogy a szektorban még mindig szükség van innovációra. Hangsúlyozta, hogy a Mesh még csak a kezdet kezdetén jár.
Ez az expanzió merész ugrás a fintech számára. Ezzel is bizonyítja, hogy nem csupán a fintech világ egyik szereplője – hanem annak alakítója. Miközben folytatja az új területek felfedezését, egy dolog egyértelmű: a vállalat komolyan veszi küldetését. Érdemes lesz odafigyelnünk rájuk.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?