A fintech ágazat egyik csillaga, a Revolut, bemutatta legújabb frissítését, a Revolut 10-et. 

A Revolut elképesztő számokat produkált az elmúlt időszakban a felhasználók tekintetében: míg júniusban 30 millió ember használta az appot világszerte, ez a szám mára 35 millióra ugrott. Meglepő módon a Revolutot elsődleges bankszámlaként használók száma Európában még ennél is jobban nőtt – 90 százalékkal az elmúlt évben.

Ivan Chalov, a Revolut lakossági üzletágának vezetője a frissítéssel kapcsolatban elmondta, hogy a cél az, hogy az emberek még inkább elsődleges bankszámlaként tekintsenek a Revolutra. Az új felületen a felhasználók egyszerűbben áttekinthetik pénzügyeiket, emellett könnyedén navigálhatnak a különböző funkciók és termékek között. Chalov hozzátette: „Minden ügyfelünk egyedi, így szerettünk volna egyéni testreszabási lehetőségeket is kínálni nekik, mint például a különböző widgetek használata a kezdőképernyőn.”

Nemrégiben hírt adtunk arról, hogy a Revolut lehetővé tette néhány kiválasztott felhasználó számára az új funkciók tesztelését. Ezen tesztelők már korábban is találkozhattak új dizájn elemekkel és megújult felülettel. A Revolut 10-ben az egyik legfeltűnőbb változás a logó frissítése.

Revolut új logo

(Forrás: Revinfo)

A bejelentkezés után az alkalmazáson belül lehetőség nyílik az ikon megváltoztatására is. A felhasználók többféle ikon közül választhatnak, egyszerűen a profil beállítások alatt, az „App ikonja” menüpont alatt.

Választható Revolut logók

(Forrás: Revinfo)

Nem csak az alkalmazás, de a Revolut weboldala is új köntöst kapott. A fintech óriás új dizájnt vezetett be, ami teljesen eltér a korábbiaktól, így új irányba terelik a márka vizuális megjelenését.

 

(Forrás: fintech.hu, Revinfo)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?