Az Uber új kártyát indít sofőrjei és futárai részére, amelyet a vállalat kanadai munkatársai vehetnek igénybe.

A kártya, amelyet az Uber a Mastercarddal és a gig gazdaság szereplőire szakosodott Payfare-rel közösen hozott létre, az Uber Pro kártya nevet viseli. Ezt a kártyát kizárólag az Uber kanadai sofőrjei és futárai használhatják, lehetővé téve számukra, hogy minden egyes megbízás vagy szállítás után azonnal és díjmentesen hozzájussanak a megkeresett összeghez. A kártya, amelyet kifejezetten a sofőrök és futárok szükségleteire terveztek, továbbá vonzó cashback ajánlatokat is kínál, így a használók akár 4 százalék visszatérítést is kaphatnak a benzinre és 8 százalékot az elektromos járművek töltési költségeire.

Michael van Hemmen, az Uber Kanada Mobilitási Igazgatója szerint az Uber célja, hogy támogassa a sofőröket és futárokat rugalmas megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy minél hamarabb hozzáférjenek keresetükhöz. Az új Uber Pro Kártya ebben segít, lehetővé téve a maximális haszonszerzést a visszatérítési jutalmakon keresztül.

Ezen felül, a kártyabirtokosok számára elérhető lesz egy Backup Balance4 funkció is, amely segítségével a sofőrök és futárok szükség esetén maximum 50 dollár hitelhez juthatnak.

Balinder Ahluwalia, a Mastercard Kanadai Piacfejlesztési Szenior Alelnöke kiemelte, hogy az Uber sofőrjei és futárai, mint a mobilalkalmazásokon alapuló vállalkozások munkavállalói, elengedhetetlenek a gazdaság számára. Fontos számukra egy olyan rugalmas pénzügyi termék biztosítása, amely megfelel egyedi szükségleteiknek.

Az Uber Pro Kártya mobil pénztárcákban lesz elérhető, és a felhasználók az Uber Pro Card alkalmazáson keresztül követhetik nyomon bevételeiket, végezhetnek pénzügyi tranzakciókat, gyűjthetnek jutalmakat, és kezelhetik megtakarításaikat. A kártya egy Mastercard Business Prepaid kártya, amelyet minden Mastercard elfogadóhelyen használhatnak.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?