A Ferencvárosi Torna Club (amelyet sokan egyszerűen csak „Fradiként” ismernek) és a Binance, a világ vezető kriptotőzsdéje, közösen kívánják bemutatni a web3 technológiát a sportkedvelőknek.

A Fradi és a Binance együttműködésük során azon dolgoznak, hogy közelebb hozzák a blokklánc technológiát és a Web3 világát a labdarúgó rajongókhoz. A partnerség keretein belül különféle edukációs projekteket, exkluzív rendezvényeket és ajándékosztásokat terveznek.

A szurkolók hazai mérkőzéseken NFT-ket (nem-felcserélhető tokeneket) kaphatnak, amelyeket a Ferencvárosi Torna Club hagyományos színeiben készítenek. Ezen NFT-k később különféle klubajándékokra válthatók, mint például sálak vagy pólók. Ha a rajongók egy bizonyos mennyiségű NFT-t gyűjtenek össze a szezon végére, különleges kedvezményekben és jutalmakban részesülhetnek. A tokenek megszerzéséhez azonban egy Binance fiókra van szükség.

A Groupama Arénában a Binance emblémáját mostantól több helyen is láthatjuk, beleértve a reklámtáblákat és a stadion kijelzőit. A szurkolók nem csak személyesen, de online – mint például a stadion közösségi média oldalain vagy a Ferencváros mobilappján keresztül – is kapcsolatba léphetnek a céggel.

Kyrylo Khomiakov, a Binance közép-kelet-európai vezetője elismerően beszélt az együttműködésről. Kihangsúlyozta a potenciálját a rajongói élmény javításában és a web3 technológia népszerűsítésében.

A Ferencváros az elmúlt szezonban a 34. bajnoki címét szerezte meg és egymás után negyedszer került be egy nemzetközi torna csoportkörébe. 2022-es Európa Liga negyeddöntős szereplésük különösen emlékezetes volt, mivel évtizedek óta nem jutottak el ilyen messzire egy európai tornán.

(Forrás: Fintech.hu)

(Címlapkép: Binance)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?