Szeptember 1-jén 40 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Szedlák Ádám újságíró. A szakember a kezdetek óta meghatározó személyiség volt a FintechRadar történetében is.

Szedlák Ádám pályafutása elején 2008-tól 2013-ig az Origo Techbázis rovatának munkatársa volt. Írott cikkek és videós anyagok készítésében is közreműködött, gyakran számolt be külföldi technológiai eseményekről. A következő állomás a VS.hu volt, ahol tudományos-technikai újságíróként kezdte, majd a kulturális rovat vezetője lett. A magyar sajtóban elsőként hozta be a digitális kultúra, a városi életmód és a szubkulturális jelenségek témaköreit a kultrovatok világába.

Az utóbbi években számos sajtóorgánumnál megjelentek írásai. Az olvasók találkozhattak munkájával a FintechRadaron, a 24.hu-n, a Magyar Narancsban, a Forbesban, a Kreatívban, a HWSW-ben, valamint a The Fix Media oldalán. Mindemellett workshopokat tartott a Független Médiaközpontban workshopokat, közreműködött a Meti Heteor és a Hármas könyvelés című podcastokban, valamint írásai a Rakasz című hírlevelében is megjelentek. 

(Forrás: Media1)

(Címlapkép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?