Az ingyenes ügyfeleket legalább valamit fizető okos ügyfelekké akarja átkonvertálni a német neobank. Az előfizetési szintek átalakulásával akár nyereségesebbé is válhatnak.

(Fotó: N26)
(fotó: Final)

A meglevő kettő mellé egy harmadik előfizetési szintet is bevezet az N26 német neobank. Az N26 Smart csomagra előfizetők fejlettebb, okosabb banki szolgáltatásokat kapnak, de a drágább csomag hozzáadott utasbiztosítását nem tartalmazza – írja a Techcrunch.

A havi öt dolláros Smart csomag kísérlet arra, hogy a cég az ingyenes ügyfeleinek egy részét fizetős ügyféllé alakítsa. A Smartba bekerült az a típusú felkerektős spórolási megoldás is, amelyet több hazai bank ügyfelei is élvezhetnek már. A banki app minden vásárlást beállítástól függően a legközelebbi százasra vagy ezresre kerekíti fel, az így „elcsalt” összeget pedig egy előre meghatározott idő után bocsátja az ügyfél rendelkezésére. Az ember ezt használva úgy tesz félre apró összegeket, hogy nem is figyel rá.

Az ingyenes banki csomag mellett eddig két előfizetési lehetőség volt. A N26 You nevű számlacsomag és a N26 Metal. A You havi tíz euróba kerül, több ingyenes ATM-es készpénzfelvételt valamint utas- és repülési biztosítást tartalmaz. A havi 17 eurós Metal csomaghoz pedig a fentiekhez a bérelt autókra érvényes biztosítás, telefonbiztosítás és a név sugallta menő fém bankkártya jár.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?