A Gránit Bank új funkcióval rukkolt elő: mobilbanki alkalmazásukban mostantól ingyenesen és azonnal lehet devizát váltani, középárfolyamon.

Az újítást egy euró és dollár alapú devizakártya is kiegészíti, amely szintén azonnal igényelhető és használható az appon keresztül. A mobilalkalmazásban már meglévő forintszámlával rendelkező ügyfelek három kattintással, míg az új ügyfelek egy szelfi vagy Videóbank segítségével egyszerűen nyithatnak devizaszámlát. A bank devizaajánlata kedvező utalási díjakat és versenyképes devizabetét-kamatokat is tartalmaz.

A Gránit Bank mobilappja további újításokkal is bővült. Mostantól a felhasználók díj- és költség nélkül válthatnak devizát kedvező középárfolyamon euróra, dollárra, fontra vagy svájci frankra munkanapokon 9 és 17 óra között. Az app grafikonokon mutatja az árfolyamok alakulását, és egy beépített kalkulátor segítségével azonnal látható a váltás utáni összeg. A bank által kínált kedvező középárfolyamon naponta legfeljebb 550 ezer forint értékben lehet devizát váltani munkaidőben, ami kiemelkedik a hazai és nemzetközi piacon. Munkaidőn kívül és a limit felett a váltás továbbra is ingyenes, de a piaci számlakonverziós árfolyamon történik.

Az év végéig az ügyfelek ingyen nyithatnak EUR és USD számlát az alkalmazásban, ha már rendelkeznek forintszámlával. Az új ügyfelek szintén egyszerűen nyithatnak devizaszámlát egy szelfivel vagy Videóbankon keresztül. Ezenfelül néhány kattintással igényelhető egy  digitálisan elérhető, azonnal használható és az első évben díjmentes devizakártya is.

Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese és a Lakossági Divízió vezetője szerint az új szolgáltatást több élethelyzet is indokolja. Ilyen például a téli külföldi utazások szezonja és a Black Friday időszak, amikor növekedés várható a külföldi webshopokban történő fizetésekben. 

Az új alkalmazásverzió már elérhető az App Store-ban, az androidos eszközök esetében pedig fokozatosan kerül bevezetésre az új funkciókat tartalmazó verzió.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Gránit Bank)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?