A Greenlight Financial Technology úttörő módon alakítja át a családi bankolást, lehetővé teszi a szülők számára, hogy pénzügyileg okos gyermekeket és tizenéveseket neveljenek.

A Greenlight korszakalkotó családi banki megoldással állt elő. Az atlantai székhelyű fintech titán, a Greenlight Financial Technology meglepte versenytársait, amikor bejelentette a „Greenlight for Banks” programot, amely országszerte forradalmasítja a családok banki tevékenységét.

Miért nagy dolog, amit a Greenlight csinál?

Először is, néhány megdöbbentő számadat: A szülők 93%-a úgy véli, hogy elengedhetetlenül fontos, hogy megtanítsák gyermekeiket a pénzzel kapcsolatos ismeretekre, de csak 16% gondolja úgy, hogy jelenlegi bankja megfelel a feladatnak. Mivel 2025-re több mint 42,9 millió Z generációs fog mobilbankot használni, a fiatalok számára nyújtott vonzó, oktató jellegű banki szolgáltatások iránti kereslet erősödik.

Miről szól ez a nagy felhajtás?

A Greenlight, amely már több mint 6 millió szülő és gyerek kedvence, verhetetlen ajánlatot kínál a bankoknak és hitelszövetkezeteknek: lehetőséget arra, hogy az iparágvezető családi pénzügyi alkalmazásukat könnyedén beépítsék saját kínálatukba.

Képzelje el, hogy automatizálja gyermekei juttatásait, kezeli a házimunkákat, és villámgyorsan küldi nekik a pénzt, miközben a gyerekek az Ön figyelő szemei alatt tanulják meg a pénzkezelés gyakorlati alkalmazását. Emellett a gyerekek és a tizenévesek hozzáférhetnek a Level Up-hoz is. A Level Up egy interaktív pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos játékhoz, amely szórakoztató kvízeket, leckéket és játékokat tartalmaz. Ez nem egy átlagos banki alkalmazás – ez egy óriási segítség a pénzügyi ismeretekhez.

De mi a helyzet a bankokkal?

A Greenlight a zökkenőmentes aktiválással és a technikai akadályok nélküli csatlakozással fájdalommentessé teszi a csatlakozást. Olyan, mintha a bankoknak átadnák az autó kulcsát, teljesen feltankolva és indulásra készen.

A pénzügyi forradalom zöld utat kap

A nagy szereplők a következőket mondják: A Morgan Stanley arról áradozik, hogy a Greenlight hogyan növeli a CashPlus brókerszámlák értékét. A WaFd Bank el van ragadtatva attól, hogy a szülőket és gyermekeiket elsőrangú pénzügyi menedzsment készségekkel szolgálhatja ki. A Community Financial Credit Union, amely már most is nagy szereplője az iskolai pénzügyi oktatásnak, mindent megtesz a Greenlight segítségével, hogy növelje az oktatás színvonalát.

A Greenlight küldetése egyértelmű: a szülők képessé tétele arra, hogy pénzügyileg okos gyerekeket és tizenéveseket neveljenek. Ez nem csupán egy banki szolgáltatás; ez egy mozgalom a pénzügyileg okos következő generáció kialakításáért.

Biztonsági háló az egész családnak

A Greenlight olyan biztonsági funkciókat is kínál, mint a helymegosztás, az SOS-riasztások és a baleset-felismerés automatikus segélyhívással. Tehát a vállalat arra is figyel, hogy családunk biztonságban és kapcsolatban legyen egymással.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?