A Curve bejelentette, hogy piacra dobja első hitelkártyáját, amely kiterjesztett védelmet és nagyobb rugalmasságot nyújt a felhasználóknak, azáltal, hogy a hitelkártyákra jellemző védelmet kínál.

A Curve mobilapp segítségével a felhasználók összekapcsolhatják meglévő betéti kártyáikat a Curve Wallet digitális tárcával, és az alkalmazás közvetlenül a kiválasztott kártyát terheli meg a fizetések során.

Az Egyesült Királyság 1974-es fogyasztói hiteltörvénye értelmében a hitelkártyák extra védelmet élveznek. Ez a rendelkezés a hitelkártya-kibocsátókat felelőssé teszi minden szerződésszegésért vagy kereskedői csalásért, lehetővé téve a fogyasztók számára, hogy követeléseket nyújtsanak be a szolgáltatóknál, ha megtévesztették őket. A visszatérítési összeg minimum 100 font és maximum 30 000 font között mozog.

 

Kibővített Curve szolgáltatások

Az új terméknek köszönhetően az összes, az alkalmazáshoz hozzáadott kártya élvezni fogja ezt a kiegészítő védelmet, így a felhasználók nagyobb biztonságban érezhetik magukat minden vásárlás során. Emellett a kártya az ismert előnyöket is magában foglalja, beleértve a készpénz-visszatérítéseket (cashback), díjmentes valutaváltást és a Curve Flexet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakcióikat havi részletekre osszák.

A vállalat tervei között szerepel a Curve Flex szolgáltatás további kibővítése a közeljövőben, egy új, kedvező hitelkártya-adósság refinanszírozási opció bevezetésével az appon belül. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meglévő hitelkártya-tartozásaikat alacsonyabb kamatozású, amortizált hitelre váltsák a Curve Flex segítségével.

A vállalat további fejlesztéseit valószínűleg elősegíti az újabb sikeres tőkebevonás is, amely során további 58 millió fontot sikerült a cégnek megszereznie. A cég ezzel 133 millió fontra növelve a C sorozatú finanszírozási fordulóban eddig összegyűjtött forrásokat.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?