A PayPal nemrégiben robbantotta a bombát: egy teljesen új fizetési csomagot dobott piacra, amelynek célkeresztjében kifejezetten a kis- és középvállalkozások állnak.

A PayPal Complete Payments az online fizetések terén nyújt alternatív megoldásokat a kkv-knak. Egy olyan fizetési csomagról van szó, amely lehetővé teszi számukra, hogy széleskörű fizetési módokat fogadjanak el – beleértve a PayPal-t, a „Vásárolj most, fizess később” (BNPL) opciókat, Apple Pay-t, Google Pay-t, valamint hitel- és betéti kártyákat. Ez a megoldás a kkv-k versenyképességének fokozását szolgálja az Egyesült Királyságban, Kanadában és az európai piacon.

Vincent Belloc, a PayPal UK vezetője szerint az új szolgáltatásnak köszönhetően az Egyesült Királyságban a hitel- és betéti kártyák elfogadási arányai átlagosan 4,2 százalékponttal megugrottak. Ez a jelentős előrelépés több vevőt és nagyobb bevételt jelent, hozzájárulva a kisvállalkozások növekedéséhez.

A PayPal Complete Payments csomag nem csak egyszerűsített fizetési megoldásokat kínál, hanem közvetlen kapcsolatokat is biztosít népszerű e-kereskedelmi platformokkal, mint az Adobe Commerce, Big Commerce és WooCommerce. Ezáltal a vállalkozások könnyedén és gyorsan építhetik ki online jelenlétüket. Ráadásul, a csomag lehetővé teszi a vevők fizetési adatainak biztonságos tárolását a PayPal virtuális széfjében, ezáltal gyorsabb és kényelmesebb vásárlási élményt nyújtva, ami növeli az ismétlődő vásárlások esélyét.

De ez még nem minden! A kisvállalkozások számára nyújtott előnyök közé tartozik a csalások elleni védelem, a vitakezelés és az eladói védelem is, melyekkel egy biztonságos és megbízható online kereskedelmi teret hoznak létre. A vállalat ezen felül két árazási modellt is kínál – fix és rugalmas –, hogy minden kkv megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?