A Fintech Meetup rendezvénysorozat második eseményén a Bankmonitor, Magyarország egyik vezető fintech vállalata kerül a középpontba.

 A rendezvény célja, hogy összehozza a fintech szektor szereplőit, a kezdő vállalkozásoktól a befektetőkig, hogy közösen formálják a jövő pénzügyi világát.

 

A Bankmonitorról

A Bankmonitor Magyarország egyik legnagyobb fintech cége. A standardizált megoldások kivételével minden IT rendszer fejlesztését házon belül végzik. 2013-ban indított üzleti tevékenységük ma a pénzügyi termékek összehasonlításától, a digitális termék igénylésen és szerződéskötésen keresztül, tanácsadók számára kialakított megoldásokat és adat monetizációt is tartalmaz. A Bankmonitor stratégiájának sikerét semmi nem támasztja jobban alá, mint hogy a legfiatalabb pénzügyi közvetítőként lett a magyar piac legnagyobb szereplője. A digitalizációt nem célként, hanem eszközként látják, ami egyszerűsítik a pénzügyeket és segítik a megértést minden szereplő számára.

A rendezvény előadói: 

  • Huszár István, a Bankmonitor CEO-ja és a digitális fejlesztések üzleti vezetője
  • Sándorfi Balázs, a Bankmonitor alapítója és CEO-ja

 

Mi várható az eseményen?

A Fintech Meetup második eseménye március 20-án szerdán, 17 és 20 óra között kerül megrendezésre Budapesten, a Hungarian Innovation Hub épületében (1117, Infopark sétány 1). A rendezvény izgalmas előadásokkal és beszélgetésekkel várja a látogatókat, ahol a Bankmonitor vezetői betekintést nyújtanak a fintech világ legfrissebb trendjeibe és a pénzügyi szolgáltatások új dimenzióiba. A résztvevők emellett azt is megtudhatják, hogyan vált a Bankmonitor a magyar piac meghatározó szereplőjévé.

 

Hogyan csatlakozhatsz?

A rendezvényre a belépőjegy ára 1900 forint, amely a szakmai programot és a catering szolgáltatást is magában foglalja. Jegyek az alábbi linkre kattintva kaphatók: https://tixa.hu/fintech_meetup. 

Ne felejtsétek el követni a Fintech Meetup Facebook és LinkedIn oldalát a legfrissebb hírekért és információkért. Várunk minden érdeklődőt, aki szeretné mélyebben megismerni a fintechek izgalmas világát!

 

A Fintech Meetup a Magyar Fintech Szövetség (MAFISZ), az MBH Fintechlab, a Tőkeportál, az Innovation Hub és a Fintech.hu közös erőfeszítéseinek köszönhetően jött létre. A rendezvénysorozat célja egy olyan közösség létrehozása, ahol a tudás és az ötletek szabadon cserélhetnek gazdát, növelve ezzel a fintech szektor ismertségét, az innovatív megoldások gyors terjedését és a hatékony hálózatépítést.

 

(Címlapkép: Fintech Meetup Series)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?