A Revolut termékpalettája Magyarországon újabb kiegészítést kapott.

A cég mostantól a Revolut Reader névre hallgató kártyaolvasó terminált kínálja, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy gyakorlatilag bárhol elfogadhassanak fizetéseket a kompakt, könnyen hordozható készülék segítségével.

A Revolut által bevezetett új kártyaolvasó a már megszokott minőséget és a felhasználók igényeire való odafigyelést képviseli. Könnyen elfér a zsebben, és a beépített akkumulátora akár egy egész napos működést is biztosít. A terminál képes bank- és hitelkártyás tranzakciókat is kezelni, melyeket kevesebb mint 3 másodperc alatt dolgoz fel, és a kereskedők a következő nap már hozzá is férhetnek a befolyt összeghez – beleértve a hétvégéket és ünnepnapokat is.

A Revolut Reader használatának előfeltétele egy Revolut Business vagy Revolut Pro számla megnyitása. A terminál egyszeri költsége 17.990 forint, havi előfizetési díj nélkül, és a tranzakciók után egy 0,8% + 10 forintos kezelési költséget számítanak fel.

Ezzel a Revolut igen versenyképes ajánlatot tesz a piacra, tekintve, hogy a közvetlen konkurensek, mint például a SumUp, amely tranzakciónként 1,95%-ot, és a MyPos, ami 1,45% + 15 forintos díjat számít fel, jelentősen magasabb költségeket kérnek a hasonló szolgáltatásért.

A vállalat nemcsak a tranzakciók feldolgozásában, hanem a kifizetések gyorsaságában is versenyelőnyt kínál a kereskedők számára. Míg a SumUp-nál 3-5 napot kell várni a pénz megérkezésére, addig a Revolutnál ez mindössze 24 órán belül megtörténik, a MyPos pedig azonnali kiegyenlítést is lehetővé tesz.

Az intelligens funkciókkal bővített Revolut Reader lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az alkalmazáson belül létrehozzanak egy termékkatalógust a gyorsabb kiszolgálás érdekében, beállítsanak borravalót, és hozzáférjenek az értékesítési és hatékonysági adatokhoz. Emellett a Revolut Business felhasználói élvezhetik azokat a vállalati funkcionalitásokat, amelyek egyszerűsítik a tranzakciók fogadását, kezelését és rendezését egyetlen számlán keresztül. A jövőben a vállalati szolgáltatások bővülnek majd egy POS-szoftverrel is a nagyobb kereskedők számára.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?