A Revolut tovább bővíti befektetési lehetőségeit a kötvénypiacok felé nyitva.

A Financial News által közölt jelentések szerint a cég európai ügyfelei 2024 első negyedévének végére hozzáférhetnek az európai és amerikai kormányzati és vállalati kötvénypiacokhoz. Ez lényeges lépés a Revolut számára, mivel a kötvénypiac értéke meghaladja a 120 ezer milliárd eurót, ez azonban kevésbé volt hozzáférhető a kisbefektetők számára korábban.

A Revolut célja továbbá, hogy csökkentsék a befektetésekhez szükséges minimum összeget, így az ügyfelek már 100 euróval is részt vehetnek a befektetésekben. Rolandas Juteika, a Revolut Securities Europe, valamint az európai vagyonkezelési és kereskedelmi tevékenység vezetője elmondta, hogy továbbra is az a céljuk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a különböző befektetési lehetőségeket.

Ez a fejlesztés néhány hónappal azután következik, hogy a Revolut lehetővé tette egyes európai részvények kereskedését, kiterjesztette az amerikai részvények kereskedési óráit, és bevezette az új Trading Pro előfizetési csomagját.

A Revolut ezzel is bizonyítja elkötelezettségét a befektetések demokratizálása mellett, és igyekszik a lehető legszélesebb körű hozzáférést biztosítani a különböző pénzügyi eszközökhöz. Az európai kötvénypiacok felé történő nyitás egyértelmű jelzése annak, hogy a cég folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobban megkönnyítheti az ügyfelek számára a befektetést.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?