A Revolut a napokban adta hírül, hogy bővíti az emberi erőforrások kezelésére szolgáló platformját, a Revolut People-t, amelyet már több mint 300 cég fizetett elő.

A szolgáltatás európai piacokon való debütálása január második felére várható, ami új korszakot jelöl a vállalat történetében.

A december 6-án elindított Revolut People platform 325 vállalati ügyfelet vonzott indulása óta. Georgian-Andrei Oprisor, a cég egyik tisztviselője szerint a vállalatok mérettől függetlenül használják a platformot, ami jól mutatja annak sokrétűségét és alkalmazhatóságát. Jelenleg a platform Nagy-Britanniában és Írországban érhető el, azonban terveik szerint hamarosan az Európai Gazdasági Térség további országaiban is elérhetővé válik.

A Revolut People lehetővé teszi a cégek számára, hogy egyszerűsítsék a munkaerő toborzását, a teljesítménykezelést és egyéb HR tevékenységeket. Oprisor elmondása szerint a platform segítségével a vállalatok hatékonyabban kezelhetik emberi erőforrásaikat, ezáltal javítva a munkavállalói elégedettséget és a vállalati teljesítményt. Oprisor kiemelte, hogy a Revolut nem fér hozzá azoknak a vállalatoknak az adataihoz, amelyek az ő HR eszközeit használják, ezzel biztosítva az adatvédelmet és a biztonságot.

2023-ban a cég több mint 1,4 millió jelentkezést kezelt, ami a platform hatékonyságát és népszerűségét bizonyítja. A neobank tervei közé tartozik a platform további fejlesztése és bővítése, valamint a fintech iparban betöltött szerepének erősítése. A Revolut People sikeres bevezetése és a széleskörű vállalati elfogadás fontos mérföldkő a vállalat számára. A platform európai terjeszkedése várhatóan növelni fogja a cég piaci részesedését és hatását a fintech szektorban.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)

 


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?