Újabb innovációval jelentkezik a Revolut. Ezúttal egy iPadre tervezett POS (értékesítési pont) alkalmazást dobtak piacra, amely elsősorban a vendéglátóipari vállalkozások igényeit célozza.

Ez az alkalmazás, amely a Revolut Reader nevű kártyaolvasó eszközzel is össze van hangolva, a vendéglátás specifikus követelményeire lett szabva. A Revolut POS alkalmazás segítségével a vállalkozások képesek lesznek az értékesítési tendenciák nyomon követésére, készletük monitorozására és adatalapú döntések meghozatalára.

Az egyszerű kezelhetőség érdekében az alkalmazás minden funkcióját egyetlen képernyőről lehet irányítani, és több helyszínen is működtethető. A rendszer lehetővé teszi az asztalok közvetlen rendszerbe integrálását, így a rendeléseket közvetlenül az adott asztalhoz lehet hozzárendelni, a foglalásokat és az asztalok állapotát pedig színekkel különbözteti meg.

A Revolut POS kiemelkedően kedvező tranzakciós díjakkal büszkélkedhet, csupán 0,8% és egy fix 0,02 fontos díjjal tranzakciónként, ami lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a pénzüket tranzakciós költségek nélkül kaphassák meg. Alex Eguileor, a vállalat kereskedelmi akvizíciókért felelős igazgatója a következőket mondta a termékről:

 

“A Revolut POS megjelenése az ügyfélközpontú megoldásaink iránti elkötelezettségünket tükrözi. Egyszerűen használható felülete és kiterjedt funkciói megkönnyítik az üzletek mindennapi működését, míg kedvező tranzakciós díjaink és a 24 órás jóváírás elősegíti a bevétel gyors elérését. Izgatottan várjuk, hogy számos új bolt és étterem növekedését segítse a Revolut a széleskörű ökoszisztémájával.”

 

A fintech óriás ezzel a lépéssel olyan piaci szereplőkkel veszi fel a versenyt, mint a Square és a PayPal alá tartozó iZettle. A Revolut új POS alkalmazása kiváló lehetőséget kínál a vendéglátóipari szektor vállalkozásainak, hogy modernizálják fizetési rendszereiket, javítsák vevőszolgálatukat és hatékonyabban menedzseljék napi műveleteiket.

 

(Forrás: fintech.hu)

(Borítókép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?